Do's and Dont's


Er zijn een aantal richtlijnen wanneer er wel behandeld/gemasseerd kan worden en wanneer niet. Hieronder vind je ze op een rij.

  • Zwaar tafelen vlak voor een behandeling wordt afgeraden. Goed water drinken wordt aangeraden, zowel voor als na de behandeling.

  • In de praktijk wordt veel aandacht besteed aan hygiëne, waarbij schone handdoeken en wegwerpdoekjes voor het gezicht worden gebruikt. Het is prettig als je zelf ook aan hygiëne denkt. Neem bijvoorbeeld voorafgaand aan de behandeling nog een douche of bad.
    Gebruik van een eigen handdoek om op te liggen is fijn, dit scheelt de praktijk was, wat weer goed is voor het milieu. Daarnaast zijn er mensen die het prettig vinden om hun eigen handdoek te gebruiken.

  • Wanneer je koorts hebt, kan de behandeling niet plaatsvinden. Koorts is een signaal van het lichaam wat vaak aangeeft dat er een infectie aanwezig is en waarbij de stofwisseling al is verhoogd. Wanneer er toch zou worden gemasseerd of behandeld kan het lichaam hier heftig op reageren. Een massage verhoogt namelijk de stofwisseling.
    Twijfel je of een behandeling door kan gaan? Neem dan contact met mij op.

  • Er wordt gewerkt op afspraak, welke gemaakt kan worden via het online boekingsysteem, via e-mail of telefoon. Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten in rekening te brengen.

  • Praktijk Feeling-Fine is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.