Massagetherapie


Massagetherapie is bedoeld voor mensen die inzicht in hun klachten willen en met zichzelf aan de slag willen gaan.


Een voorbeeld:


'Eva werkt twintig uur per week in een kantooromgeving waar de werkdruk hoog is en waar ze veel werk doet op de computer. Ze is moeder van twee kleine kinderen.
Sinds een aantal weken heeft ze regelmatig last van hoofdpijn, een zere nek en arm. Ze heeft haar werkplek al laten controleren en is onder behandeling van een fysiotherapeut geweest. De behandelingen gaven wel verlichting, maar de klachten gingen niet helemaal over en kwamen later zelfs weer terug. Een vriendin raadde haar aan een afspraak bij Feeling-Fine te maken en zodoende kwam ze in de praktijk.'

 

Wat doet het?
Met massage(therapie) wordt aandacht besteed aan zowel de weefsels als aan het gewricht. Met massage behandel ik de weefsels, denk hierbij aan bindweefsel, spieren en pezen. Met mobilisaties (niet te verwarren met manipulaties, de zogenaamde 'knak') behandel ik het zere gewricht of gewrichten.

Voordat ik Eva ga behandelen heb ik eerst een intake-gesprek met haar. Tijdens dit gesprek worden onder andere medische zaken besproken. 
Het therapeutische bij deze (massage)behandeling is dat ik het heel belangrijk vind om te weten wie ik behandel; wie ben jij als mens, hoe ziet je leven eruit, haal je daar voldoening uit, heb je veel stress, kun je goed ontspannen, hoe en wat je eet je op een dag?
Daar zal de behandeling ook altijd op worden afgestemd en daardoor is geen enkele behandeling hetzelfde.

Door deze behandelingen hebben mensen minder pijn, waardoor ze meer energie krijgen/hebben en ze meer uit het leven kunnen halen.

 

Vraag jij je nu af 'is dit voor mij geschikt?' Voor iedereen die klachten heeft, denk daarbij aan nek, schouder, rugklachten, hoofdpijn etc. is deze massagevorm geschikt. 

Heb je niet echt klachten, maar wil je graag een massage als moment voor jezelf, ook dan is deze massagevorm geschikt en ben je van harte welkom!

 

Tarief:

Het eerste consult duurt 75 minuten, dit is een intake + de behandeling: € 80,-

De daarop volgende behandelingen duren 60 minuten: € 65,-

 

Wil je net zoals Eva bij mij op de tafel komen liggen om van je klachten af te komen zodat je weer meer energie krijgt, minder pijn en het leven kan leiden zoals jij dat wil? Plan dan een afspraak, dit kan handig en snel online op een datum en tijdstip die jou uitkomt!