Commentaren: 10
 • #10

  Marja (vrijdag, 20 december 2019 16:32)

  Ergens in de nazomer van 2018 bezocht ik een infoavond van Eline. Echt pijn had ik niet…
  Ik was wel erg gefrustreerd. Het hardlopen wat ik met zoveel plezier had gedaan, kreeg ik na een best heftige buikoperatie niet meer ‘op orde’. Achteraf wilde ik te snel, te veel en nam ik niet de tijd voor het fysiek en mentaal herstel.

  In de privésfeer volgden de gebeurtenissen elkaar daarna snel op…. Verliefd geworden op een vrouw en aan de andere kant een ‘bonusdochter’ die aangaf bij haar vader en mij te willen wonen. Nieuwe dingen, belangrijke keuzes. First things first dacht ik… dochterlief in huis genomen en voor haar problemen hulp gezocht… verschillende therapeuten bezocht en uiteindelijk in een traject bij Eline terecht gekomen. En dat had effect! Voor haar, maar ook voor mij. Daar waar het met haar beter ging, raakte ik meer in de knoop. Gevoelens waren er en gingen niet over, maar er waren beslissingen genomen die het lastig maakten om daarmee wat te doen.

  Een paar maanden geleden de knoop doorgehakt. Gekozen voor mezelf. Gekozen om mijn gevoelens een kans te geven en gekozen voor een stuk coaching door Eline. Ik kon wel wat hulp gebruiken en had inmiddels gezien dat het bij haar zou kunnen werken!
  Inmiddels heb ik een kort coaching traject achter de rug. Ik heb veel inzichten opgedaan. Hoe ik mezelf belemmer in zaken die er wel echt toe doen. Waarom ik zaken wel of niet aanpak.
  De sessies bij Eline waren emotionele reizen. Reizen naar bewustwording, naar een verleden waar ik mezelf dingen heb aangeleerd die me nu niet meer helpen. Confronterend, maar hoognodig. Ik ben er nog niet. Er valt nog veel te winnen en dat is goed. Ontwikkelen doe je in stappen. Dankzij Eline weet ik dat ik die stappen mag nemen en dat ik dat prima kan! Soms alleen, soms met een beetje hulp… Eline neemt je bij de hand en laat je niet zomaar los! Ze laat je de reis maken, maar stuurt hier en daar een beetje bij op de momenten dat je uit de bocht wilt vliegen of je juist het liefst een andere richting zou kiezen, omdat het anders lastig of pijnlijk wordt. Nu kom ik nog regelmatig bij Eline voor een heerlijke massage. Een moment voor mezelf!

 • #9

  Jacqueline (maandag, 10 juni 2019 21:09)

  Gisteren mijn laatste reset-training gehad bij Feeling Fine. Wat ben ik veranderd sinds ik als een wanhopig dood vogeltje in oktober vorig jaar op de info-avond zat bij Eline.

  Het was hard werken, maar ik kon het zélf, met Eline's begeleiding op maat, en vele tips, en dat geeft zo'n kracht en voldoening. En af en toe een liefdevolle flinke schop onder m'n kont als ik weer terugviel in oude gewoontes.

  Die vreselijk Amerikaanse films die ik moest zien. Maar de boodschap kwam wel aan.
  Die boeken die ik lezen moest en waar ik soms zoveel weerstand voelde, maar juist dan moest doorworstelen en ik uiteindelijk de bedoeling doorzag.
  Die emoties die ik niet meer mocht verstoppen om mijn overlevingsmodus uit te zetten, het was (en is) heftig.

  Mezelf leren kennen, met alle positieve en negatieve kanten, dat viel soms niet mee.
  De schrijfopdrachten, waardoor onbewuste trauma's en angsten naar boven kwamen. Er zijn heel wat traantjes gevloeid en ik ben daarin geheeld.

  De rust die ik nu ervaar nu ik blij ben met mezelf en mijn andere visie en houding naar anderen toe.
  Mijn hoogsensitiviteit die ik leer kennen, mee om leer gaan en nu blij mee ben!
  De hevige pijn overal in mijn lichaam die verdwenen is en ik heb weer energie voor 10!! Waardoor ik weer wat overmoedig raak en mezelf afrem op tijd. �
  Geen brace en silversplints meer! Geen orthopedische schoenen meer! En ik fiets weer na 19 jaar scootmobiel!!!!!!

  Het voelt na die laatste keer nu een beetje aan als voor het eerst fietsen zonder zijwieltjes, maar Eline is ervan overtuigd dat ik het nu zelf kan. En ergens diep van binnen weet ik dat ook. Ik ben nog lang niet klaar met mijn eigen ik te accepteren en doorgronden, maar ik kan het nu zelf, ik heb de tools binnen handbereik. Ook de angst om een terugval te krijgen kan ik nu onder ogen zien en er niet meer bang voor zijn. Stapje voor stapje vooruit en soms een stapje terug, maar mijn levenspad is weer lang en gelukkig en mijn doel is duidelijk.

  Ik heb weer een toekomst en kijk uit naar mijn droom die ik nu waar maak; mijn eigen schilder atelier!!

 • #8

  Maartje (woensdag, 24 april 2019 10:31)

  Al een tijd zat ik niet goed in mijn vel. Had veel last van chronische vermoeidheid en reuma in verschillende delen van mijn lijf. ‘Toevallig’ kwam ik een oproep van Eline tegen op Facebook over haar pijnloze behandeltraject. Ik heb daarop gereageerd met wat vragen.
  Prompt kreeg ik een bericht of ze mij mocht bellen.

  In dat gesprek verzekerde Eline mij ervan dat ze mijn leven van een 5 a 6 naar minimaal een 8 kon brengen. Tuurlijk dacht ik... Wat kan zij nou beter met haar traject dan wat ik al tijdens andere therapieën/behandelingen gedaan heb??? Ook schrok ik een beetje van het te betalen bedrag maar Eline verzekerde mij dat als ze haar woorden niet waar kon maken ik alles terug zou krijgen. Dus ik dacht: 'Doe eens gek en waag de sprong'.

  En wat ben ik blij dat Eline mij over de streep heeft getrokken. Mijn leven is nog steeds geen 8 maar zeker al een heel dikke 7 en nog stijgende.

  Het fijne aan dit traject vond ik vooral dat je heel veel thuis kan doen en dat er dan een aantal keer een contactmoment is en je kan praten over de zaken die jij wilt. Ook de pijnloze triggerpoint behandeling heeft de pijn op bepaalde plaatsen zeker verlicht, daar waar de fysio het nooit echt gelukt is.

  Ik heb tijdens dit traject geleerd anders op de pijn en moeheid te reageren. In plaats van dat ik er van baal of boos wordt dat ik weer eens niet goed kan lopen ect., kijk ik nu naar wat de pijn/moeheid mij misschien kan vertellen en wat ik er zelf aan kan doen. Is natuurlijk niet altijd het geval maar vaak blijkt er toch iets anders onder de pijn/moeheid te zitten.

  Eline is een zeer betrokken persoon die je helpt indien nodig maar je soms ook een schop onder je kont kan geven. Voor mij erg nuttig ;-) .

  Bedankt Eline dat je mij over de streep hebt getrokken. Die 8 komt zeker nog wel!

 • #7

  Daniëlle (vrijdag, 29 maart 2019 09:01)

  1. Wat maakte dat je koos voor het behandeltraject Body, Mind & Triggerpoints?
  De tekst die op je website stond pakte mij direct. Alsof ik mijzelf daar las. Ik was al even op zoek naar iets voor mijn lichamelijke klachten.

  2. Wat heeft het je opgeleverd
  Door het behandeltraject heb ik veel meer inzicht gekregen in de opslag van emotionele stukken in mijn lijf. Maar ook tools hoe ik hier mee om mag gaan. Mijn lijf voelde elke keer zachter na een afspraak.

  3. Wat maakt dat dit traject anders is dan andere therapieën?
  Ik vond het fijn om op een andere manier naar mijn klachten te kijken. En onder begeleiding deze stukken aan te gaan.

  4. Wat voor leven gaf je je leven voordat je begon en wat voor cijfer krijgt het nu?
  Voor een 4, na een 8.

  5. Wat vind je van mij als therapeut/coach en wat voor verschil is er tussen mij en andere therapeuten/coaches die je eerder hebt gezien?
  Het was fijn om met je in gesprek te zijn. Door ervaringen te delen hielp het mij om inzicht te krijgen. Je gaf mij veiligheid en vertrouwen dat ik op de goede weg was. Ik voelde mij op mijn gemak en jij gaf mij de ruimte die nodig was. Je kwam precies op het goede moment op mijn pad. Bedankt voor je steun, je liefde, je eerlijkheid en je vertrouwen!

 • #6

  Anita (zondag, 22 juli 2018 19:00)

  Ik ben naar Eline gegaan omdat ik al heel lang last had van mijn schouder (frozen sholder). Manuele therapie, fysiotherapie, acupunctuur, etc. hielpen niet. Eline begon met massage, taping en daarna dry-needling. Deze behandelingen gaven al goede resultaten. Maar om nog wat verder te komen heeft ze nu triggerpoint therapie toegepast. Verbazend te zien hoe dit na één behandeling werkt. Fijn is ook dat Eline goed luistert en de juiste vragen stelt.

 • #5

  Sarina (maandag, 28 mei 2018 14:58)

  Ik ben bij Eline gekomen met nek, schouder en rugklachten. Dit speelde al een aantal jaren. Heb fysiotherapie, osteopathie en acupunctuur geprobeerd. Op advies van de acupuncturist ben ik naar Eline gegaan, voor bindweefselmassages. Ik ben behandeld met bindweefselmassages, cupping , taping en dry-needling. Eline kijkt naar het totaalplaatje; wat zijn de klachten, waar kan het vandaan komen en ( ook niet onbelangrijk), hoe zit je in je "vel". Het gaat nu prima. Super Eline !!!

 • #4

  Ronald Hillebrand (donderdag, 24 mei 2018 11:57)

  5 december werd ik vanachter aangereden door een andere bestuurder. Het was allemaal niet zo hard gelukkig. Geen echte materiële schade. Direct na de klap voelde ik niet zo veel. Een paar dagen later steeds meer. Gelukkig was daar Eline.... na een aantal behandelingen werd de pijn steeds minder en mijn spieren minder stijf. Ze heeft ook naalden gebruikt om de spieren te laten ontspannen. Pijnlijk maar zeer effectief. Niet alleen het lichaam deed pijn ook de geest had te lijden. Maar ook daar weet Eline raad mee. Een luisterend oor, ontspannende muziek en een zeer fijne massage. Bedankt Eline

 • #3

  JB (maandag, 14 mei 2018 09:03)

  Soms zit een klacht niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel, psychisch zo je wil, in de weg. Eline kijkt verder dan de pijn in bv. je nek of rug en dat maakt haar de geweldige massagetherapeut die ze is.
  Eline luistert en zorgt dat je weer in contact komt met jezelf en dat is voor mij zeer waardevol geweest.

 • #2

  Anke de Pooter (zaterdag, 05 mei 2018 12:12)

  In december 2016 heb ik contact gezocht met Eline voor mijn rug- en hoofdpijnklachten. Ik dacht dat het met een aantal massages wel opgelost zou zijn. Na een intake en eerste massage behandeling wist Eline al snel de pijnlijke punten te benoemen. Mijn rug is heel lang een zwakke plek en door stress verergeren de klachten.

  Ik heb een aantal maanden regelmatig een massage behandeling gehad en later werd hier ook taping aan toegevoegd. Het werkte! De taping in combinatie met de massages zorgden ervoor dat mijn houding beter werd en de rugklachten heel veel verminderden. Nog steeds plan ik behandelingen bij Eline. Niet meer zo kort op elkaar als in het begin, maar ik merk dat het belangrijk is dat mijn rug af en toe een massage behandeling krijgt.

  Vanaf het eerste contact heb ik het vertrouwen in Eline gehad. Ze kijkt naar de achterliggende oorzaak van mijn klachten en benoemt tijdens de behandeling wat ze aan het doen is. Ze is deskundig en neemt de tijd voor mijn klachten. Daarnaast neemt ze ook de tijd om mij als persoon beter te leren kennen, wat ik als prettig ervaar. Ik kan Feeling Fine aan iedereen aanbevelen!

 • #1

  Jeroen van Oijen (woensdag, 25 april 2018 12:05)

  Een tennisarm. En dan niet eens van het tennissen, maar van het maken van 100 video-interviews met mijn smartphone. Pijnlijk, vervelend en uiterst onhandig, omdat het mijn dominante arm is. Het toeval wilde dat Eline net bij mij klant was geworden. Om haar marketing naar een hoger plan te trekken. Ze toonde zich daarin een serieuze coachee die geduldig en voortvarend te werk ging. Vol vertrouwen vroeg ik haar daarom om eens naar mijn arm te kijken.

  Gewoon, drie behandelingen en dan gooien we de bal weer het stadion uit. Zo dacht ik. Maar dat pakte anders uit. Eline kneep eens in mijn arm. Au. Daarna kneep ze in mijn nek. Au. Daarna in mijn onderrug. Au. En nog een keer in mijn kuit. Ja hoor: au. Ze stelde de vraag of ik wellicht iets te hard had gewerkt. Mijn hoofd dacht van niet, maar mijn lichaam vertelde een heel ander verhaal…

  De medische massage, cupping en taping begon al snel zijn werk te doen aan mijn arm. Zodat ik ’s nachts weer kon slapen. Ook mijn nek en rug werden vakkundig aangepakt. Ondertussen werd een oorontsteking verlicht met lymfedrainage. En toen mijn kuiten, die aanvoelden als betonblokken. Door dry needling en massage trok hier de spanning van jaren eruit.

  Dankzij het veelzijdig pakket aan behandelingen van Eline werk, slaap, loop en golf ik nu pijnvrij. En ben ik veel alerter op de signalen die mijn lichaam geeft. In alle opzichten ‘feeling fine’. Hartelijk dank daarvoor!

  Met vriendelijke groet,
  ir Jeroen van Oijen